jankok20240326-20533-1

Sportief Capelle treedt toe tot Capelle Krimpen Verbonden

Een mooie ontwikkeling waarbij Sportief Capelle zich heeft aangesloten bij Capelle Krimpen Verbonden. Eind maart ondertekende Lian Witteveen, directeur van Sportief Capelle de toetredingsovereenkomst. Waarmee ons samenwerkingsverband is uitgebreid met een sport- en beweegorganisatie. Een mooie ontwikkeling! 

Bij Capelle Krimpen Verbonden staat het collectieve belang centraal: het streven naar een gezondere gemeenschap door middel van domein overstijgende zorg en welzijn. De toetreding van Sportief Capelle sluit perfect aan bij deze doelstelling, gezien hun overtuiging die Lian Witteveel toelicht: ‘Wij geloven in de bewegende mens. Bewegen is van levensbelang. Zo blijf je gezond, krijg je zelfvertrouwen, beleef je plezier, en ontdek je jouw talent. Sportief Capelle is ervan overtuigd dat als je elke dag beweegt of sport, je verder komt. Beter wordt.’ 

Door de samenwerking met Sportief Capelle kunnen we ons aanbod verder verrijken met hun expertise. Een goed voorbeeld hiervan is het initiatief rondom het thema dementie, waarbij hun aanbod 'zwemmentia', zwemmen met dementie, een goede aanvulling is. Daarnaast heeft Sportief Capelle al bijgedragen aan verschillende deelprojecten, zoals valpreventies, waarbij samenwerkingen waren met diëtisten en leefstijlcoaches. Deze toetreding van Sportief Capelle is een logische en mooie stap die zorgt voor een naadloze samenwerking en een betere afstemming van ons aanbod op elkaar.

We kijken ernaar uit samen projecten en initiatieven te organiseren die de gezondheid en het welzijn van de inwoners bevordert. 

jankok20240326-20537

 

Foto: Jan Kok

Deel deze pagina