huis-van-nu-08-leuke-start

Succesvolle open dag: Huis van (N)U!

Onlangs maar liefst 81 bezoekers verwelkomd in het Huis van (N)U in Capelle aan den IJssel. De open dag trok een breed publiek en zorgde voor veel enthousiasme. De bezoekers werden ontvangen met heerlijke taartjes en koffie/thee, en kregen uitleg over de innovatieve hulpmiddelen en zorgtechnologieën.
 
Huis van (N)U
In het Huis van (N)U, gevestigd in de Vijverhof van Capelle Krimpen Verbonden aan de Tuinfluiter 149, staat veilig en plezierig wonen centraal. Dit innovatieve project laat zien wat er tegenwoordig allemaal mogelijk is op het gebied van wonen en zorg. Het huis is uitgerust met de nieuwste domotica, hulpmiddelen en zorgtechnologie. Het is een plek waar inspiratie kan worden opgedaan over de mogelijkheden om preventief te handelen en zo lang mogelijk zelfredzaam te blijven.
 
Waarom preventief handelen?
Voorkomen is beter dan genezen. Dit geldt ook voor de veiligheid en gezondheid in uw eigen huis. Door nu al gebruik te maken van innovatieve oplossingen kunnen problemen worden voorkomen en kunt u langer zelfstandig blijven wonen.
 
Kom langs en ervaar het zelf
Benieuwd geworden? Kom langs en ontdek wat het Huis van (N)U voor u kan betekenen. Plan uw bezoek eenvoudig via de website www.hethuisvannu.nl en neem de eerste stap naar een veiliger, comfortabeler leven.
 
Samen werken we aan een toekomst waarin iedereen zelfstandig en veilig thuis kan blijven wonen!

Deel deze pagina

Meer foto's