website

Zorg voor elkaar begint bij uw mening!

We zijn op zoek naar uw mening over de veranderingen in de zorg, wat dit voor u betekent en hoe u op de hoogte wilt blijven. Op deze manier willen we de toekomst van de zorg in onze buurt verbeteren. We worden allemaal ouder en dat is super mooi! Echter brengt deze ontwikkeling ook uitdagingen met zich mee, met name op het gebied van wonen, zorg en welzijn.

Een uitdaging die vraagt om een oplossing. Deze kunnen we alleen samen vinden!

Uw stem telt! Door deel te nemen aan onze enquête kunt u bijdragen aan de verbetering van de zorgvoorzieningen en -diensten bij u in de buurt. We zijn benieuwd naar uw ervaringen, suggesties en ideeën om deze uitdaging aan te pakken.

Waarom zou u deelnemen? Ten eerste, uw mening is waardevol. Door uw inzichten kunnen we gerichte acties ondernemen om de zorg in onze gemeenschap te verbeteren. Bovendien biedt dit een kans om uw stem te laten horen en bij te dragen aan beslissingen die een positieve invloed hebben op uw leven en dat van uw medebewoners.

Maar dat is nog niet alles! Als dank voor uw deelname maakt u kans op een VVV-bon ter waarde van 25 euro. Een beloning voor uw tijd en moeite en een kans om iets moois te winnen!

Neem nu deel aan de enquête en help ons om een zorgzame, bloeiende gemeenschap op te bouwen waarin we naar elkaar omkijken.

Uw reactie is belangrijk voor ons. Klik op de onderstaande link om uw stem te laten horen: https://forms.office.com/e/xCqUwjVp3p 

Samen maken we het verschil!

Alvast bedankt

Deel deze pagina